
در این مطلب درباره استفاده صحیح از آنتی ویروس و زمان مناسب نصب آنتی ویروس میپردازیم تا یک تجربه خوبی از استفاده از انتی ویروس در ( گوشی ، سیستم ) خود داشته باشیم . (* منظور از سیستم در مقاله به معنای کامپوتر ، لپ تاپ ، گوشی و هر وسیله هوشمند دیگر است )
-
-
اکثر ما زمانی به فکر آنتی ویروس برای سیستم خود می افتیم که کار از کار گذشته است و سیستم عامل ما دچار ویروس شده است ، همانگونه که از نام آنتی ویروس مشخص است یعنی (ضد ویروس) که از معنای مقابله با ویروس ریشه میابد ، پس با این معنای آنتی ویروس یعنی ما باید قبل از اینکه دچار ویروس شویم آنتی ویروس بر روی سیستم خود نصب کنیم و در حقیقت نصب آنتی ویروس بعد از دچار مشکل شدن سیستم ما هیچ فایده ای ندارد و بلکه برخی اوقات باعث افزایش مصرف CPU سیستم خواهد شد و مشکلات جدیدی برای ما ایجاد خواهد کرد .
-
-
آنتی ویروس که نصب میکنیم باید چه “ویژگی های” داشته باشد ؟
- اندروید : در خصوص تلفن همراه ، آنتی ویروس های موجود از خود ابزار های از قبل طراحی شده توسط شرکت موبایلتان استفاده میکنند و در کل بیشتر یک نوع آنالیز و کمک کننده به شما هستند نه یک آنتی ویروس قوی ، برای مثال آنتی ویروس که شما در گوشی اندروید خود نصب میکنید بیشتر جنبه راهنمایی دارد یعنی به شما میگوید در این لحظه مصرف باتری شما فلان قدر است و برای مثال یک فایل با محتوا خاص شناسایی کردیم ، که این امکانات ناشت گرفته از محدودیت های اندروید نسبت به ویندوز است .
– پس با این حساب آنتی ویروس که ما باید در گوشی اندرویدمان نصب کنیم باید چند ویژگی زیر را داشته باشد .
– تبلیغات کم
– عدم استفاده از پس زمینه گوشی
– عدم حذف خودکار فایل
– آنالیز کامل گوشی
– نمایش مشخصات باتری و سیستم
که با این ویژگی ها میتوان آنتی ویروس رایگان ( Security 360 ) معرفی کرد ، شما میتوانید آنتی ویروس را از فروشگاه پلی یا کافه بازار دریافت کنید .
- ویندوز :
و اما ویندوز ، شاید ما میتوانیم آنتی ویروس واقعی را در ویندوز ببینم ! ، ویندوز با توجه به توسعه پذیری بالا و قرار دادن امکانات فراوان به توسعه دهنده و برنامه نویس ، دست برنامه نویسان در طراحی نرم افزار بسیار باز است و به همین دلیل ما میتوانیم تجربه خوب و واقعی را از یک آنتی ویرس داشته باشیم .
– در ویندوز ویژگی های آنتی ویروس کاملا متفاوت است ، دیگر در ویندوز آنتی ویروس جنبه راهنمایی و اطلاع رسانی ندارد و خودش مستقیم عمل خواهد کرد و با ویروس های مخرب مقابله میکند .
– پس با این حساب آنتی ویروس که ما باید در سیستم ویندوزمان نصب کنیم باید چند ویژگی زیر را داشته باشد :
– رابط کاربری ساده و روان
– در بر گرفتن تمام دیسک ها
– در بر گرفتن فایل های دانلودی
– در بر گرفتن محتوا اینترنت (مانند سرچ کروم و …)
– امکان آنالیز به صورت دستی
– امکان آنالیز به صورت خودکار و بازه زمانی مشخص
– امکان غیرفعال کردن در زمان های خاص
– نمایش فایل مخرب به صورت مسیر فایل
– بروز آوری مکرر در طی سال
– رایگان یا کم هزینه بودن
– امکان بررسی دیسک به صورت تکی یا چند تایی
– امکان نمایش تمام فایل های مخرب در سیستم
– و …
که با این ویژگی ها میتوان آنتی ویروس معروف ( eset ) معرفی کرد ، شما میتوانید این آنتی ویروس را از سافت 98 دریافت کنید و لاینسس آن را از فروشگاه های اینترنتی یا خدمات کامپوتری محله تان تهیه کنید ، البته میتوانید از لاینسس های رایگان در گوگل هم استفاده کنید .
در اخر آنتی ویروس در تلفن همراه بیشتر جنبه نمایشی و راهنمایی دارد و شما در استفاده از گوشیتان باید بسیار مراقب باشید و اگر شما آنتی ویروسی قدرتمندی هم بر روی سیستم خود نصب کرده اید ، به این معنا نیست شما دیگر دچار ویروس و فایل های مخرب نخواهید شد بلکه باید احتیاط گذشته را داشته باشید.
محتوا فوق به صورت اختصاصی توسط بات کاج تولید شده است و باز نشر آن بدون درج لینکی از بات کاج دور از اخلاق حرفه ای است.