چهل میلیون مشتری در شبکه اجتماعی تلگرام، به انتظار شماست

راه اندازی ربات فروشگاهی

معرفی و معنای خطا ها سروری در وبسایت

 

اگر شما هم مدتی زیادیست صاحب یک وبسایت هستید ، احتملا با خطا های رایجی مثل 404 و 503 حداقل رو به رو شده اید ، اگر برای اولین بار روی وبسایت شما همچین خطای ظاهر شود قطعا شما بسیار نگران خواهید شد و فوراََ با مدیر سرور ( هاستینگ ) خود تماس میگرید ، اما باید گفت آنچنان جای نگرانی وجود ندارد ، چون در این پست قرار است با هم دیگر خطا های رایج سروری را معرفی و بررسی و همچنین روش رفع آن ها بگویم تا دیگر خودتان سریعاََ این خطا ها را برطرف کنید . اما قبل از ادامه مطلب ، اگر به دنبال یک هاست خوب بر روی سرور های آلمان میگردید پیشنهاد ما ( بات هاست ) است .

    1. خطای 400
      خطای 400 یا به اصطلاح (Bad Request) ، این خطا زمانی برای شما رخ خواهد داد که مرورگر شما درخواستی نامعتبر به سمت سرور ارسال کرده باشد ( برای مثال دستور باز کردن صفحه خاصی در وبسایت ) و سرور در پاسخ به این رکوئیست دچار ناهنجاری شده باشد ، این خطا با مرورگر های بهینه ای مثل ( کروم ، فایرفاکس ) در این روز ها خیلی معدود پیش خواهند امد اما اگر دچار این مشکل شدید باید بگویم راحلی وجود ندارد به این دلیل که تا زمانی که سرور درخواست ( رکوئیست ) شما را درک نکند نمیتواند پاسخی به شما دهد ، به همین دلیل پیشنهاد میشود مرورگر خود را تغییر دهید و در صورت عدم حل مشکل با پشتیبانی هاستینگ ( سرور ) خود تماس بگیرید .
    2. خطای 403
      خطای 403 یا به اصطلاح (Forbidden) ، خطا نام آشنایی برای وب مستران ایرانیست ، اکثر وب مستر های ایرانی احتملا این خطا را در صفحات مثل گوگل و انواع وبسایت های غیرفارسی دیده اند ، این خطا زمانی ایجاد میشود که سرور اجازه دسترسی به شما ( کاربر ) نمی دهد و شما نمیتوانید محتوا آن صفحه را مشاهده کنید ، خب اگر این خطا برای وبسایت شخصی شما پیش امد باید چه کرد؟ ، زمانی که این خطا برای شما ظاهر شود احتملا شما یک فایلی در هاستان آپلود کردید که هاستینگ شما بنا بر امنیت بیشتر دسترسی به این نوع فایل ها را محدود کرده است ، میتوانید با ارتباط با پشتیبانی هاستینگ درخواست رفع این مشکل را کنید.
    3.  خطای 404 
      خطای 404 یا به اصطلاح (Not Found) ، خطای آشنا برای کل کابران اینترنت ، این خطا زمانی پیش خواهد امد که فایلی وجود نداشته باشد ، بسیار واضح ، اگر با این خطا رو به رو شدید یا آدرس صفحه را به اشتباه سرچ کرده اید ، یا اینکه فایل به دلیلی ( حذف و … ) در دسترس نیست .
    4.  خطای 500
      خطای 500 یا به اصطلاح (Internal Server Error) ، این خطا زمانی پیش خواهد آمد که در تنظیمات وبسایت شما یک خطایی وجود دارد ، برای رفع این مشکل شما باید نسبت به تنظیمات وبسایت و اسکریپت وبسایتان بررسی کنید و مشکل را بیابید و آن را رفع کنید ، اما اگر باز هم نتوانستید مشکل را رفع کنید با نویسنده یا پشتیبان اسکریپت وبسایت خود تماس بگیرید ، و اگر هم از اسکریپت های غیر پشتیبان دار ( مثل رایگان و راست چین شده ها و … ) استفاده میکنید جای نگرانی نیست ، در فضای اینترنت انجمن های فارسی و غیرفارسی زیادی هستند تا مشکل شما رفع کنند .
    5.  خطای 503
      خطای 503 یا به اصطلاح (Service Unavailable) ، زمانی که شما با این خطا رو به رو میشوید ، به این معنا است که سرور شما برای مدت خیلی کوتاهی به خواب نیم روزی رفته است ، این خطا و خواب سرور زمانی پیش می اید که سرور از ترافیک بالایی برخورد دار باشد و دیگر ظرفیت پشتیبانی و بر خط (آنلاین یا در دسترس) بودن را نداشته باشد ، این خطا معمولا به صورت خودکار چند دقیقه بعد رفع خواهد شد ، اما اگر این مدت طولانی تر شد و دسترسی به ترمینال سرور خود داشتید ، وارد ترمینال SSH شوید و دستور ریبوت ( reboot ) را ارسال کنید ، سرور شما برای مدت کوتاه دیگری به خواب خواهد رفت اما به زودی روشن و فعال خواهد شد ، در صورتی که دسترسی به ترمینال ندارید و از هاست استفاده میکنید با پشتیبان هاستینگ خود تماس بگیرید .
    6.  خطای 504
      خطای 504 یا به اصطلاح (Gateway Timeout) ، زمانی شما با این خطا رو به رو میشوید که سرور از سرور دیگری درخواست درستی دریافت نکند ، مثلا بیش از اندازه معمول تاخیر در پاسخ گویی سرور مقصد داشته است و سرور مبدا که آن سروری است که شما این خطا 504 را بر روی آن مشاهده کردید ، نتوانسته پاسخی دریافت کند . برای رفع این خطا ، شاید فکر کنید باید فوراََ با سروری دوم تماس بگیریم یا همان سروری که سرور ما به سرور آن رکوئیستی ارسال میکند ( مثلا از طریق API ) اما خب همیشه مشکل از سمت سرور دوم نیست ، بلکه شاید سرور شما به خوبی رکوئیست ارسال نکرده است یا نسخه PHP شما به خوبی تنظیم نیست ، پس قبل تماس با صاحب سرور دوم ، ابتدا تنظیمات وبسایت و سرور خود را بررسی کنید و در صورت بی نقص بودن با پشتیبان سرور دوم تماس بگیرید .

امیدواریم این مطلب برای شما مفیده بوده باشد .

محمد هاشمی
محمد هاشمی وب‌سایت
من محمد هاشمی هستم، برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده سمت سرور. از سال 2015 وارد عرصه اینترنت شدم و از سال 2017 به صورت جدی به برنامه‌نویسی مشغول شدم. قبل از شروع فعالیت در زمینه برنامه‌نویسی، به تولید محتوا و نویسندگی در وبلاگ‌ها مشغول بودم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

preloader
لطفا صبرکنید...